Lees nu de spannendste thriller van 2018 voordelig op je e-reader of tablet. Oktober van Søren Sveistrup is nu slechts €9,99!

Op de eerste dinsdag van oktober keert Rosa Hartung terug op haar post als minister van Sociale zaken. Na de dramatische verdwijning van haar twaalfjarige dochter heeft ze een jaar verlof genomen. Een psychisch gestoorde man heeft de moord op Hartungs dochter bekend, maar het lichaam is nooit gevonden.

Op dezelfde dag dat Hartung terugkeert in het parlement, wordt een jonge vrouw op brute wijze vermoord in haar huis in een buitenwijk van Kopenhagen. Een van haar handen is eraf gehakt.

Wanneer de rechercheurs Thulin en Hess arriveren op de plaats delict treffen ze een kastanjepoppetje aan, dat een sinister geheim bij zich blijkt te dragen. En dan wordt er nog een vrouw vermoord. Het heeft er alle schijn van dat de missie van de moordenaar nog niet voorbij is…

Lof voor Oktober:

‘Een thriller van de hoogste kwaliteit: fascinerende personages, een meesterlijk verhaal en ondraaglijke spanning. Ik vond het absoluut geweldig.’ – Deon Meyer

‘Sveistrup heeft een meesterlijke grip op het verhaal… en op zijn lezers.’ – Jens Henrik Jensen

**** ‘Verslavend.’ – De Volkskrant

‘Topthriller.’ – Vrij Nederland

‘Een boek om te “bingelezen”.’ – Het Parool

 De actie is afgelopen

Blijf op de hoogte van Vakantielezen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!