Zand over Elena

Elizabeth George

Elena Weaver is doof, maar leidt ondanks haar handicap een zelfstandig bestaan als studente in Cambridge. Elke morgen gaat ze in alle vroegte joggen langs de rivier. Haar overbezorgde vader staat er echter op dat ze daarbij begeleid wordt door zijn tweede vrouw Justine. Ongeduldig staat Elena op die bewuste, nog donkere ochtend te wachten op Justine. Er hangt een dikke mist over de ontmoetingsplaats bij de rivier. Maar haar stiefmoeder komt niet opdagen en ongeduldig als ze is, gaat Elena ten slotte maar alleen joggen. Rond een uur of zeven treft schilderes Sarah Gordon Elena’s ontzielde lichaam aan. Inspecteur Thomas Lynley en brigadier Barbara Havers worden op deze mysterieuze moordzaak gezet.

Al snel komen zij erachter dat Elena niet zo braaf was als iedereen dacht. Ze blijkt een behoorlijk losbandig en bruisend ‘geheim’ leven te hebben geleid.

Toch houdt iedereen in Elena’s omgeving hardnekkig de schijn op. Lynley en Havers vertrouwen het niet en vermoeden dat er meer aan de hand is.

Meer boeken van Vakantielezen

Alle boeken

Blijf op de hoogte van Vakantielezen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!