• €7, 99 €3, 99


  • E-book

Tie Me Down

Melanie Harlow

Gewoon vrienden. Dat is wat Becket Weaver en ik altijd zijn geweest. Ja, hij is een voormalig Wall Street-bankier én cowboy die is thuisgekomen om de familieranch over te nemen. Ja, ik ben sinds mijn zeventiende stilletjes verliefd. En wie zou zijn sterke handen en brede schouders niet kunnen waarderen, om nog maar te zwijgen over de manier waarop hij zijn Levi’s draagt? Iedere vrouw die naar hem kijkt, krijgt het warm. En ik kijk ook. Vaak.

Maar ik ben een single moeder die probeert verder te gaan met haar leven. En hij runt in zijn eentje een ranch terwijl hij voor zijn vader zorgt. We wonen niet eens in dezelfde staat. Ik ben alleen in Bellamy Creek om mijn moeders huis te verkopen, en hij heeft mij en mijn zoon alleen gevraagd bij hem te logeren omdat hij dat soort aardige dingen nou eenmaal doet.

En dat is niet het enige wat hij (goed) doet – ontdek ik de nacht dat ik eindelijk naar zijn kamer durf te sluipen. Als we eenmaal aan elkaar toegeven, is stoppen niet meer mogelijk. Niets heeft ooit zo goed gevoeld. Maar zijn verleden heeft hem geleerd om niet in lang en gelukkig te geloven, en elke perfecte nacht die ik in zijn armen lig, brengt ons dichter bij het einde… Maar wat als ik wil dat deze cowboy me aan zich bindt?

‘Dit is een must-read. Het is een van de beste friends-to-lovers- en tweedekans-romances die ik ooit heb gelezen!’ – Bookcase and Coffee

  • €7, 99 €3, 99


  • E-book

Meer boeken van Vakantielezen

Alle boeken

Blijf op de hoogte van Vakantielezen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!