• €9, 99 €4, 99


  • E-book

Strijder

Bernard Minier

Een gruwelijke seriemoordenaar gaat al jarenlang zijn gang… en alleen zij kan hem stoppen

Bernard Minier is een buitengewoon succesvolle thrillerauteur: zijn boeken verschijnen in meer dan twintig landen, en staan steevast bovenaan in de bestsellerlijsten. En terecht, want zijn thrillers zijn scherp, ijzingwekkend spannend en geschreven in een ongenadig tempo. Strijder is het eerste deel in een bloedstollende serie over hoofdinspecteur Lucia Guerrero en beneemt je de adem tot de allerlaatste pagina.

Een groep criminologiestudenten aan de universiteit van Salamanca doet een gruwelijke ontdekking: er is een seriemoordenaar actief die al jaren onder de radar heeft weten te blijven en zich bij zijn vreselijke moorden laat inspireren door mythische schilderijen uit de renaissance. Hoofdinspecteur Lucia Guerrero wordt opgeroepen om met de studenten de wrede waarheid te achterhalen.

Zelfs de onverschrokken Lucia wordt door deze zaak geconfronteerd met haar grootste angsten. De waarheid blijkt schokkender dan welke mythe of legende dan ook. Wanneer Lucia haar eigen partner dood en gekruisigd aantreft, wordt de zoektocht ineens heel persoonlijk…

  • €9, 99 €4, 99


  • E-book

Meer boeken van Vakantielezen

Alle boeken

Blijf op de hoogte van Vakantielezen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!