• €9, 99 €4, 99


  • E-book

Revolutie

Jeroen Windmeijer & Tjarko Evenboer

Een revolutionaire vondst. Een meedogenloze achtervolging. Een levensgevaarlijke zoektocht naar een eeuwenoud geheim.

Simon Ryevaar is religieus antropoloog aan de Universiteit Leiden. Hij is direct geïntrigeerd als hij wordt verzocht met spoed naar Rome te komen. Giacomo Fratello, een lid van de pauselijke hofhouding, heeft in het Vaticaan een papyrus ontdekt waaruit zou blijken dat het leven van Jezus radicaal anders verliep dan de kerk de wereld al eeuwenlang voorhoudt.

Simon is echter niet de enige die naar Rome afreist – een nietsontziend moordenaarsduo is Giacomo eveneens op het spoor. Zij zijn onderdeel van De Organisatie, een mysterieuze groepering die in het geheim de jacht heeft geopend op hetzelfde explosieve geschrift.

Simon besluit de hulp in te schakelen van journalist Nova le Temps. Wat volgt is een bloedstollende klopjacht door Europa, waarin Simon en Nova niet alleen op de hielen worden gezeten door revolutionaire terroristen, maar ook door de Nederlandse, Italiaanse én Poolse politiemachten – op verdenking van moord.

In dit tweede deel in de Ryevaar-serie voeren topauteurs Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer hun lezers door heel Europa op een zinderend avontuur. Met hun uitgebreide Bijbelkennis en enerverende schrijfstijl zorgen Windmeijer en Evenboer er van de eerste pagina tot het schokkende slot voor dat je Revolutie geen moment weg wilt leggen.

  • €9, 99 €4, 99


  • E-book

Meer boeken van Vakantielezen

Alle boeken

Blijf op de hoogte van Vakantielezen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!