• €7, 99


  • E-book

De gravin en de sterren

Olivia Waite

1816. Lucy Muchelney, een ambitieuze astronoom van midden twintig, moet onder ogen zien dat niemand haar ooit zal accepteren als serieuze wetenschapper nu haar vader – onder wiens naam zij haar berekeningen publiceerde – overleden is. Maar als ze een brief ontvangt van de gravin van Moth, die op zoek is naar iemand die een baanbrekende Franse astronomietekst kan vertalen, weet Lucy dat dit haar kans is. Ze vertrekt naar Londen, hopend op een nieuw doel in haar leven, niet op een vrouw die haar de adem beneemt…

Catherine St. Day, 35, de gravin van Moth, kijkt uit naar een rustig leven als weduwe, maar eerst moet de wetenschappelijke nalatenschap van haar overleden echtgenoot afgehandeld worden. Haar plan: de vertaling overdragen en haar handen van het project aftrekken. In plaats daarvan is ze geïntrigeerd door de jonge vrouw die aan haar deur verschijnt en haar smeekt haar het werk te laten doen. Ze stemt ermee in om Lucy te laten blijven, terwijl die werkt aan de vertaling van de revolutionaire tekst.

Als Catherine merkt dat ze naar Lucy verlangt, wordt alles wat ze over zichzelf en haar leven gelooft op de proef gesteld. Terwijl Lucy haar dagen doorbrengt met het interpreteren van de ingewikkelde Franse tekst, brengt ze haar nachten door met verliefd worden op de verleidelijke Catherine. Maar sabotage en oude wonden dreigen de draden die hen verbinden door te snijden. Kunnen Lucy en Catherine de kracht vinden om bij elkaar te blijven?

  • €7, 99


  • E-book

Meer boeken van Vakantielezen

Alle boeken

Blijf op de hoogte van Vakantielezen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!