• €9, 99


  • E-book

Anna V.

Arjan Alberts

Arjan Alberts werkte jarenlang voor het ministerie van Justitie en Veiligheid en is inmiddels gevangenisdirecteur. Zijn inside knowledge gebruikt hij op meesterlijke wijze in het nieuwste deel van de trilogie over psychopaat Natan Z. ‒ terwijl er ondertussen gewerkt wordt aan de verfilming van zijn eerste boek!

Undercover journaliste Esmee onderzoekt de mysterieuze dood van een kind in een jeugdinstelling. Ze heeft echter geen idee dat Justitie de zaak al dertig jaar in de doofpot stopt en nerveus haar zoektocht in de gaten houdt. Zeker als aan het licht komt dat talloze gruwelijke gebeurtenissen allemaal terug te voeren zijn op één persoon…

Tegelijkertijd jaagt seriemoordenaar Natan Z. opnieuw op Suus de Bruyn. Ondanks een nieuwe identiteit en een getuigenbeschermingsprogramma is haar gezin in groot gevaar. In een poging om zich van hem te ontdoen raakt ze verstrikt in een spel waarvan de pionnen in een ver verleden al zijn geplaatst.

Arjan Alberts wordt alom geprezen om zijn bloedstollende schrijfstijl en ingenieuze plots. In Anna V. werken bekende én nieuwe personages zonder dat ze het weten toe naar een gruwelijke ontknoping, waarbij slechts één ding overduidelijk is: een van hen moet sterven.

  • €9, 99


  • E-book

Meer boeken van Vakantielezen

Alle boeken

Blijf op de hoogte van Vakantielezen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!