• €9, 99 €4, 99


  • E-book

Afrekening

Bernard Minier

Huiveringwekkend actueel

Bernard Minier is goed voor miljoenen verkochte boeken in meer dan twintig landen. Afrekening opent met een schokkende scène die de lezer onmiddellijk het verhaal in trekt. In de bossen bij Toulouse wordt in het holst van de nacht een naakte jongeman dood aangetroffen, met zijn hoofd in een hertenkop en het woord ‘gerechtigheid’ op zijn borst gebrand. Hij is als opgejaagd wild aangereden en gedood. Hoofdinspecteur Martin Servaz en zijn team ontdekken al snel dat er meer jongens vermist worden – en ze komen allemaal uit de buitenwijken van Toulouse. Maar wie heeft het op hen gemunt?

Servaz vermoedt een sinister complot, verweven met de Franse elite in een wereld vol demonstraties, geweld tegen de politie en de groeiende kloof tussen inwoners van hetzelfde land. Het wordt een race tegen de klok: hij zal de zaak moeten oplossen, voordat de situatie nog verder uit de hand loopt…

Afrekening leest als een klopjacht: filmisch en wervelend, met een strakke spanningsboog en een uiterst beklemmende sfeer, die de lezer nog lange tijd zal achtervolgen.

  • €9, 99 €4, 99


  • E-book

Meer boeken van Vakantielezen

Alle boeken

Blijf op de hoogte van Vakantielezen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!